Bezoek de bouwkuip op 18 juni

Daar waar de bouwhekken normaal gesloten blijven voor publiek, heb je nu de unieke kans om een kijkje te nemen in de bouwkuip van de Vismigratierivier! Dit tijdens de Dag van de bouw op 18 juni waar ook aandacht wordt besteed aan het 90 jarige bestaan van de Afsluitdijk.

Lorentz Tour

De tour duurt ongeveer 2 uur en gaat naast de Vismigratierivier ook langs de keersluis op Kornwerderzand en de nieuwe pompgemalen bij Den Oever. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij! Je kan je aanmelden via: https://deafsluitdijk.nl/dag-van-de-bouw-2022

Hop On Hop Off-bus

Naast het bezoeken van de bouwlocaties rijdt er op 18 juni de hele dag een Hop On Hop Off-bus. Deze bus stopt bij alle openbare plekken op de dijk. Deze bus geeft dus geen toegang tot de bouwlocaties, maar vanuit de bus en de openbare plekken, met allemaal leuke activiteiten heb je mooi zicht op de werkzaamheden en kom je hier ook een hoop over te weten! De Hop On Hop Off-bus vertrekt elk half uur tussen 09.15 uur en 16.45 uur vanuit Den Oever. In- en uitstappen is op alle openbare locaties mogelijk. Aanmelden voor deze Hop On Hop Off bus is niet nodig. Je kunt zelf bepalen bij welke stop je uitstapt en hoelang je hier blijft. Er is geen tijdslimiet aan verbonden. De bus is geschikt voor alle leeftijden en (deels) ook voor mindervaliden. Reserveren is niet nodig.
Kijk voor meer informatie op: https://deafsluitdijk.nl/dag-van-de-bouw-2022/